Guna Bahan Ini Untuk Buang Bintik2 Hitam Dan Jeragat Di Wajah.. Seminggu 2 kali Amalkan Wajah Menjadi Lebih Cerah Berseri!

Loading...

Petang ni saya nak share tentang penjagaan kulit wajah secara DIY REMOVAL sangat senang tapi kena rajin kata nak kulit flawless kan..kan okay jom kita tengok apa bahan-bahan yang digunakan :

MADU
LIMAU NIPIS
AIR MAWAR (Mustika ratu)
SODA BICABORNATE

Image may contain: text

Caranya :

Campur ke semua bahan2 tadi gaul sehingga soda bicabornate sebati dengan perahan limau,madu & air mawar. Sapukan pada wajah ..dah kering barulah bilas

💁🏼 sangat2 senang banyak tau kebaikan DIY REMOVAL dapat menghilangkan flek hitam pada wajah,menghilangkan blackhead & whitehead ,mencerahkan kulit serta mengurangkan parut2 pada wajah.Ini yang selalu saya amalkan wajib buat tau seminggu 2kali tak kira la malam ke pagi ke bila2 pun bole.

Last skali saya menggunakan SERUMBOTOQ (SerumNaikSeri) untuk cover liang-liang pori yang terbuka so hanya dengan serum liang pori akan hilang dalam masa 2 bulan..tak perlu la nak habis riban2 uols..boleh share jer sama-sama cantik berjemaah gituww

Selamat mencuba

BEAUTY TIPS JOURNAL BY KIMORA

#BolehShareUntukFrendAnda

Kredit : Che Mira

Loading...