Ikan Berharga RM500 Digoreng Kunyit. Netizen ‘Menyerang’ Aliff Syukri.. Rupa Rupanya Ikan Itu Adalah ..

Loading...

Amboi terkejut MH bila terbaca kapsyen Datuk Seri Aliff Syukri di Instagram.

Bukan sahaja miliki barang-barangan jenama mewah, malah ikan yang Aliff makan juga boleh tahan harganya!

Aliff berkongsi di Instagram memberitahu dirinya ingin memasak ikan masak sambal hijau, tetapi apa yang menakutkannya, ikan yang akan dimakan ini bernilai RM500!

Perghhhhhh bukan main lagi!

Perkongsian ini telah mendapat pelbagai respond netizen dan ada yang percaya harga ikan tersebut mencecah ratusan ringgit.

Namu tidak kurang juga yang kurang bersetuju dengan perkongsian Aliff dan meminta Aliff untuk jangan terlalu megah dengan harga ikan yang di beli.

MH sendiri teruja dan ingin tahu apakah jenis ikan ini sehinggakan harganya mencecah RM500? Apapun bertuah sungguh Aliff dapat rasa ikan mewah seperti ini.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! SL

Sumber : MediaHiburan

RESPOND NETIZEN KEPADA ALIFF SYUKRI

Ahmad Aminuddin Alias Ish2..ikan mahal tu dato..rasanya..dato je mampu beli ikan mahal mcm. Tu..yang lain2 kutuk2 dato tu..sebab x mampu..iri hati ngan dato..terbaik la dato

Syakella Harmony apa???? ni ikan harga rm500??? hahaha..sy ketawa dulu skejap..mana mama sy..sy kasi tengok dulu dia..mesti mama sy pun ketawa terbahak2..ikan harga 500..kesian dato..kalau d tempat kami ikan mcm ni..ikan yang kena buat jeruk saja..hari2 kami makan..hahahaha

Victor Ochon Poit Biarlah dato beli ikan mahal2, dia pakai duit sendiri pun. Korang yang jeles sangat kenape? Dato minta duit korang ke? Takpe dato, dato tabab yer. Kite sntiasa support dato.

Contoh ayat penjilat alip

Norhayati Majid Kepala otak kau RM500.. dekat sini berlambak ikan tu tak adanya sampai RM500, kau setakat nak membongak tak payah elok lah kau dengan awek cendol tu.. publisiti murahan badang ni elok kena tendang

Pendekar Laut Dato jgn riak sgt… itu ikan murah.. baru 500.. sy hari2 mkn gold arowana masak asam pedas.. kurang2 rm 1500 sehari… tp x riak mcm dato… hawau… hahahahaha Firdaus Nasir Ejad JackZainudin Zainol

I think in Islam also have the same…being arrogant will make you more poor in front of God and also in front of people…yg merendahkan martabat dato dimata manusia Itu perangai dato sendiri Sebenarnya, dulu I’m fans sangat dengan dato, Tapi sekarang yg saya tengok banyak yg naik menyampah termasuk saya…i pray you will be humble person one day

Salah satu komen paling menarik, netizen ini menyatakan Aliff Syukri memasak bukan ikan kelah tetapi ikan tengas.

“@Shamshul Azman Haris Fathilah – tu bukan Kelah.. tapi Tengas.. murah ja… banyak kat air terjun kalu menjala…”

VIDEO IKAN RM500

Sumber: Mediahiburan via Oh Gebang

Loading...